Windows Update-tjenesten eller BITS-tjenesten er ikke tilgjengelig på datamaskinen. Høyreklikk på wuauserv-undermappen og velg “Eksporter”. Start datamaskinen på nytt etter at SFC-skanningen er fullført. Dette trikset fungerer i alle moderne Windows-versjoner, inkludert Windows 10, Windows 8 og Windows 7. I høyre rute setter du standardverdien til MSIServer-nøkkelen til ‘Service’ som vist nedenfor.Dette vil aktivere Windows Installer i vanlig sikkermodus (uten nettverksstøtte).

  • Klikk på Avanserte alternativer flis på feilsøkingsskjermbildet for å hoppe over de grunnleggende oppdaterings- og tilbakestillingsalternativene.
  • Til slutt må vi bare klikke på godta og start datamaskinen på nytt for at endringene skal tre i kraft.
  • Imidlertid forårsaker disse oppdateringene noen ganger noen avbrudd i funksjonaliteten til PC-en din; mus- og tastaturproblemet for eksempel.
  • Den har også en funksjon for å søke og slette registernøkler for hånd (for eksempel du er infisert med et virus og fjerningsprosessen innebærer en bestemt registernøkkel).
  • Hvis PCen starter oppvarming, vil den begynne å krasje, da varmen kan skade under hetteelementene .

Så hvis du ikke vil at andre skal endre innstillingene på din Windows 10-enhet, må du blokkere tilgangen til registeret. Med mindre vi er eksperter Ventanas brukere, er det bedre å bruke spesifikke verktøy for alt dette. Faktisk har vi også muligheten til å bruke noen implementerte funksjoner i systemet som vil hjelpe oss med alt dette. Som alle ReviverSoft-programvare, er Registry Reviver meget brukervennlig.

Hvordan Lese Fra Windows Registret

Sikkermodus starter Windows med et minimum av drivere. På bunnen av knapper fanen, vil du se ClickLock alternativer.

Hvordan Redigere Dll

Safe Mode og Clean Boot er to måter å feilsøke maskinvare- eller programvarelaterte feil. Finn ut hva som er feil på datamaskinen din, en app eller prosess om gangen.

Her er noen av de nye emojiene som kommer til Windows. Hvis man ikke har prøvd med restart av windows først når man har et windows problem (og føre en support tråd på diskusjon) er man rimelig naiv. Koble til flere enheter via en USB-hub eller koble mer enn et visst antall USB-enheter til en USB-buss på en datamaskin eller bærbar PC. Du bør lese videre hvis For å laste ned du fortsatt har Windows-versjon 1809 eller eldre. Skriv ‘oppdatering’ i søkefeltet i kontrollpanelet. Dobbeltklikk på den, og under generell kategorien, klikk på Stoppe . Hvis du fortsatt har filer i mappen Dokumenter, ble ingen slettet.

I den nye oppdateringen har Microsoft også lagt til noen flere snarveier. Trykker du på Windows-tasten, Shift og S, skal et nytt skjermdumpvindu komme opp, og hvis du bare vil ta én skjermdump, skal du kunne trykke på et ikon i handlingssenteret.